Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

SOBĚŠÍN 2005

V roce 2005 se tábor konal blízko vesnice Soběšín, přímo na břehu řeky Sázavy. Pro nás oddíláky z PS Rozmarýn to byl první tábor, který jsme si pořádali "jen my mladý", bez jakékoliv účasti našich starších a zkušených pardálů, kteří odtáhli na svých bedrech většinu táborů v minulosti (viďte Jirko a Zdeno)

 

Prostředí

Bylo zde postaveno 25 podsadových stanů, kuchyně v dřevěném srubu a jeden velký vojenský hangár sloužící jako jídelna, ovšem v průběhu tábora se využíval zejména jako susárna mokrých věcí 

sob1.jpg

 

Celotáborová hra

Na této CTH jsme se opravdu všichni vyřádili, měli jsme opravdu silné, i když tradiční téma CTH: Indiánské léto a tak jsme dělali všechno jako praví indiáni. Měli jsme své indiánské obleky, svůj indiánský pokřik, pravý indiánský luk, totem a spoustu dalších, pro indiány potřebých věci. Na konci tábora se děti dostali na velké tržiště, kde si mohli nakoupit co se jim líbilo, a že bylo opravdu z čeho vybírat.

sob2.jpg

sob3.jpg

 

Lidé na táboře

Parta lidí na tomto táboře se opravdu povedla, byli jsme všichni mladí a nadšení, takže nám nic nemohlo sebrat optimismus z plachty.

Hlavní vedoucí / spolupatron CTH Franta B.
Zdravotnice Lucía Č.
Kuchyně Romana S. (Teta Kuchta) + Lukýno N.
Hospodář Tomáš K.
Spolupatron CTH Robin P.
Zásobovač Roman D.
Vedoucí 1. oddílu Tomáš K. + Petra T.
Vedoucí 2. oddílu Robin P. + Katka H.
Vedoucí 3. oddílu Maruška M. + Petra H.
Maskot tábora Peggynka

 

sob4.jpg

sob5.jpg