Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

   Letní tábor 2007 se blíží

Připomínám všem, kteří si ještě nepodali přihlášku na letní tábor Kotvina 2007 a mají zájem s námi letos odjet, aby tak učinili ve vlastním zájmu co nejdříve. Posledním květnovým dnem končí "akční" cena poukazu a můžete tedy ušetnit Kč 300,-- /osobu.

Počet volných míst se pomalu snižuje a tak není radno dlouho váhat. Podle informací od Robina držíme místa loňským účastníkům, kteří se prozatím neozvali, pouze do konce května a proto si určetě místo alespoň telefonicky rezervujte.

 Protože už se určitě těšíte na tábor stejně jako my, budu od příští týdne na této stránce zveřejňovat nějaké aktualitky z táborové kuchyně, abych Vás nalákal na letošní tábor.

 

Grilmanie.cz

  V sobotu 12.5.2007 se 4-členný tým složený z kapitána Robina P. a dále Romany S. (tety kuchty), Fratiška B. a Maruška M. zúčastnil soutěže Grilmanie, tedy soutěže v grilování. Ve svém vystoupením, které se odehrálo před obchodním domem Globus v Chomutově si vedli na jedničku a v konkurenci 10týmů obsadili skvělé třetí místo, když před nimi skončili pouze týmy vedené profesionálními kuchaři. Na nováčka více než slušné vystoupení. Navíc ještě náš tým zvítězil i v kategorii "Nejlepší image týmu", k čemuž jim pomohla zejména bezkonkurenční výzdoba a kostýmy, které střídali na různá soutěžní kola (většina kostýmů pochází z dob letních táborů, předváděli se např. jako indiáni, čert s mikulášem apod.).

  Kuchaři - Franta a Robin

Podle informací moderátora soutěžního dne Martina Zounara si naši nováčci vedli překvapivě skvělě a obdrželi pozvání na příští ročník této soutěže. Myslím tedy, že o naše žaludky se na táboře bát nemusíme. (A to navíc ještě vyhráli lávový gril, který zcela jistě vyzkoušíme na letním táboře v Kotvině 2007)

  Tak kdo je větší, Martin Zounar nebo Robin s čepicí?

 

Svatba

 Dne 21.4.2007 se na Červeném hrádku u Jirkova odehrála velká sláva, a sice naši kamarádi, Tomáš K. a Petra T. byli slavnostně oddáni do svazku manželského. Většina táborového i pionýrského osazení nemohla u této události chybět.

 Svatba - ToM a Petra

 více fotek můžete nalézt zde

zleva bez dětí Franta, Vašek, Lukýno, Kamila, Štefan, Petra H., nevěsta, ženich, Robin, Maruška, Aleš

 

 

KARNEVAL napříč světem

 V sobotu 17.2.2007 od 14.00 se v prostorech našich kluboven uskuteční další povedená akcička. Na tuto akci zveme všechny účastníky letošních letních táborů a samozřejmě i ostatní zájemce o účast na našich letních táborech.

 Čeká na Vás setkání s kamarády, vypečenými soutěžemi, skvělou muzikou a samozřejmě Vašimi oblíbenými vedoucími. S sebou si určitě přineste přezůvky, dobrou náladu a masku prezentující nějakou zemi, např. toreador, černoušek, Vietnamec, kovboj apod.

Soutěž o nejlepší masku je samozřejmostí.

 Vstupné pro děti od 3 - 99 let je za Kč 20,--, ostatní za polovic.

Předpokládaný konec je v 17hod.

Bližší informace u Robina (tel.č. 775/109 735)

 

 

Ledová Praha                                                    Ledová Praha 2007

O víkendu 2.-4. února se uskuteční jedna z největších akcí pořádaných Pionýrem a to akce s názvem "Ledová Praha". Tato akce je pořádána pouze pro členy Pionýra a v jejím rámci je možno navštívit Pražské památky za symbolické ceny. Vstup pro děti zdarma je např. na Pražský hrad, do Národní Galerie, téměř všech muzeí apod. Většina účastníků si určitě nenechá ujít "Bobovou dráhu", kde je nabízena jedna jízda zdarma.

Naši členové se této akce samozřejmě též účastní, odjezd pod dohledem R. Steidenové je v pátek 2.2.2007. Ubytování v Praze zajištěno.

Bližší informace u Romany (tel.č. 739/541 462)

  

 Slavnostní zakončení letního tábora Harasov 2006

Zveme všechny účastníky letošního letního tábora v Harasově ke společnému posezení na Mikulášských oslavách, tedy dne 6. prosince 2006 od 15.30 v prostorech našich kluboven na bývalé 13. ZŠ (vchod směrem od Dětského domova). Vstupné je dobrovolné, možná dorazí i čert a Mikuláš (aneb, když už za námi byli na táboře, tak proč ne v klubovně). Pozvánka byla zaslána každému účastníkovi tábora. Předpokládaný konec v 18.30.

Bližší informace na telefonu 777/702 664 - Tomáš Kožnar.

 Čert a Mikuláš na táboře